Over ons

Mijn naam is Laura van Essen. In het begin van mijn carrière heb ik gewerkt voor een groot interim managementbureau waarbij ik de administratie heb verzorgd voor (semi) overheidsinstellingen.

Later heb ik de overstap gemaakt naar een (middel)groot accountantskantoor.

Wat mij daarbij opviel is dat er weinig tijd en aandacht was voor de kleinere ondernemingen. Veel startende ondernemers en ZZP’ers willen vooral een boekhouder die er voor zorgt dat ze bezig kunnen zijn met waar ze goed in zijn: Ondernemen.

Bij Creating for You zit jezelf aan het stuur. Ik kan de volledige administratie voor je uit handen nemen: Ik zorg voor de facturering, bel of mail je debiteuren na en verzorg de loonadministratie. Ook doe ik je btw aangifte en aangifte inkomstenbelasting.

Veel ondernemers willen alleen dat ik meekijk als het even wat lastiger wordt. Dat is vaak bij de salarisadministratie, btw aangifte en jaarrekening. Ook dit is geen enkel probleem.

Ik werk het liefst met E-Boekhouden, maar ook met Exact, Moneybird of Multivers heb ik ervaring.

Als je kennis wil maken of wil sparren over de mogelijkheden dan kan je via het contactformulier reageren. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.